SOLVIO_Verzekering_CLR_

Ontstaan

Solvio Verzekeringen, handelsnaam van AB Brokers NV, werd opgericht in 1983 door Jacques Blockhuys en verhuisde in 2013 van Turnhout naar Berchem om deel uit te maken van Solvio. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij een jarenlange expertise met buildings, bedrijven en particulieren. Solvio Verzekeringen staat bij haar professionele klanten gekend als een referentie in transportverzekeringen. Schadeafhandeling van gebouwschade in mede-eigendommen behoort ook tot de specialisaties.

Wat is een verzekeringsmakelaar

De verzekeringsmakelaar is een verzekerings- of herverzekeringstussenpersoon die verzekeringnemers en verzekeringsondernemingen, of verzekeringsondernemingen en herverzekeringsondernemingen, met elkaar in contact brengt, zonder in de keuze van deze gebonden te zijn. (cfr. Wet op de Verzekeringsdistributie)

De verzekeringsmakelaar zoekt voor zijn klant op de markt een verzekering, en dit op een onafhankelijke manier. Hij behoudt de volledige vrijheid bij zijn keuze van verzekeringsmaatschappij (in tegenstelling tot een verzekeringsagent, die afhankelijk is van zijn opdrachtgevers).

Onze troeven:

  • Solvio Verzekeringen is onafhankelijk en verdedigt ten allen tijde de belangen van de klant
  • Wij zorgen voor een grondige risicoanalyse van uw persoonlijke situatie om de voor u gepaste dekkingen voor te stellen
  • Wij voeren onderhandelingen met verzekeringsondernemingen met als doel het risico van de verzekeringnemer zo optimaal mogelijk te kunnen verzekeren
  • Wij bieden ondersteuning aan slachtoffers bij schadegevallen
  • Solvio Verzekeringen kan een breed gamma van verzekeringsproducten aanbieden aan haar klanten (particulier of onderneming)
  • Wij hebben een goede technische kennis van de diverse verzekeringstakken en een ruime kennis van de markt

Aanbod

Particulieren, vrije beroepen en KMO’s welkom

Solvio Verzekeringen richt zich tot particulieren en KMO’s. Behalve een grondige specialisatie in de producten voor en schadebehandeling in mede-eigendommen, vinden bij Solvio Verzekeringen alle particulieren hun weg. Wij hebben een brede waaier aan polissen in huis. Er zijn de klassieke verzekeringen als brand, auto en burgerlijke aansprakelijkheid (de ‘familiale’), maar ook reis-, hospitalisatie– en pensioenverzekeringen voor particulieren en zelfstandigen. Kmo’s en vrije beroepen kunnen hier voor alle mogelijke en (soms bijna) onmogelijke op maat gemaakte polissen terecht.

Transportbedrijven vinden de weg naar Solvio Verzekeringen

Al in 1983 waren enkele transportbedrijven klant. Via mond-tot-mondreclame kwamen daar steeds meer bedrijven uit de transportsector bij. Veel publiciteit moest het kantoor daar nochtans niet voor maken: het ruime aanbod van specifieke verzekerings – en bijstandpakketten aangepast aan elke klant, en de kennis en ervaring in deze gespecialiseerde materie bieden immers voldoende meerwaarde in de wereld van trekkers en opleggers. De klanten uit de transportwereld zijn verspreid over heel België. Ook buitenlandse filialen van transporteurs kunnen terecht bij Solvio Verzekeringen. Kwaliteit vindt altijd zijn weg!

insurance-my-truck

Optimale dienstverlening

Dat Solvio Verzekeringen 24 uur op 24 is in dringende gevallen, is een bonus. Maar waar klanten van Solvio Verzekeringen echt voor vallen is de knowhow en de ervaring. En de dienst na verkoop natuurlijk: Solvio Verzekeringen is geen doorgeefluik maar heeft juristen in huis die zich bezighouden met de afwikkeling van schadegevallen. Een dergelijke dienstverlening en gepersonaliseerde opvolging vind je niet overal. Bij Solvio Verzekeringen kunnen zowel particulieren als bedrijven rekenen op een integrale service. Zo nodig doen wij daarvoor een beroep op externe professionals.

Verzekeringen voor particulieren

family_in_carBij Solvio Verzekeringen kunnen particulieren terecht voor allerhande verzekeringen zoals de woningverzekering (brand), huurdersverzekering, familiale verzekeringen, maar ook voor hospitalisatie, levensongevallen of annuleringsverzekeringen en bagageverzekeringen.Ook uw motor, bromfiets, wagen, elektrisch of ander voertuig wordt door ons verzekerd.

Verzekeringen voor professionelen

Voor zelfstandigen en ondernemingen bieden wij diverse personenverzekeringen zoals arbeidsongevallen, gewaarborgd inkomen en lichamelijke ongevallen, maar ook aansprakelijkheidsverzekeringen met de BA Ondernemingen, de BA Bestuurders, of een algemene BA. Wagens staan wij bij met burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, voertuigschade en bestuurdersverzekeringen. Ook voor uw goederen hebben wij een aanbod van producten in brand en aanverwante gevaren, alle risicopolissen of alle bouwplaatsrisico’s. Verder biedt Solvio verzekeringen expertise in nicheproducten en speciale risico’s.

Offerte vragen

Wij maken vrijblijvend voor u een offerte en lichten gratis uw verzekeringsportefeuille door. Of neem gerust contact met ons op, wij maken graag met u een afspraak.