Syndicus, verzekeringen en solutions onder één dak: de voordelen van one-stop-dienstengroep Solvio Group

Vorige week kondigden we onze naamswijziging aan: Solvio werd Solvio Group. Deze naamswijziging weerspiegelt de uitbouw van een gediversifieerde dienstengroep die dienst doet als een ‘one-stop’ aanspreekpunt op vlak van beheer, verzekeringen en solutions. Na 10 jaar is Solvio Group namelijk uitgegroeid van een syndicus tot een volwaardige dienstengroep voor alles in en rondom gebouwen en verzekeringen.

De betekenis achter het nieuwe logo van Solvio Group

Een nieuwe naam gaat gepaard met een vernieuwing van het logo. Enerzijds was het van belang om de kernbegrippen te vatten die Solvio Group typeren, namelijk: vertrouwen – dynamiek – no nonsens. Anderzijds hielden we rekening met de belangrijkste functies van Solvio Group, namelijk: oplossen – ontcijferen – ontwarren. De dynamiek en beweging van het oude logo, hebben we doorgetrokken in een ge-update versie met achter elke beweging een duidelijke betekenis:


  • Luisterend oor: Transparante communicatie en een klantgerichte service is een must. We behouden een persoonlijke aanpak, en voorzien tegelijk een performant digitaal platform aan om het comfort van onze klanten te verhogen. Via ons syndicus online platform (https://syndicusonline.com/en/login) bent u steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.
  • Gebouw – bescherming: Solvio Group biedt uitgebreide bescherming voor gebouwen, bedrijven, appartementen of kantoren met aandacht voor de impact die ze hebben op elkaar en op hun omgeving.
  • Continue lijn: Solvio Group garandeert de continuïteit in haar werking. We streven een voortrekkersrol na in het stroomlijnen en breed ondersteunen van samenwonen, werken en leven.
  • Slot – safety: In onze werking waarborgen wij uw veiligheid. Hier gaat het zowel over de veiligheid en leefbaarheid in en rondom gebouwen alsook de digitale veiligheid op ons online syndicus platform. Dit strekt uit tot al onze diensten.

Ook in de afzonderlijke logo’s van de verschillende takken, trokken we de dynamiek en beweging door.

Beheer

Gevestigde waarde als stabiel, betrouwbaar en professioneel syndicuskantoor te Antwerpen en omstreken.

Verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar hebben wij een jarenlange ervaring met buildings, bedrijven en particulieren.

Solutions

Kleine en middelgrote herstellingen en onderhoudsoplossingen voor gebouwen en particulieren.

Wat zijn de voordelen van onze dienstengroep met syndicus, verzekeringen en solutions?

Het bundelen van onze diensten onder één dak, biedt zo zijn voordelen.

  • Hebt u bijvoorbeeld een privatief schadegeval in een gebouw dat door ons beheerd wordt, dan kan u, ook al bent u persoonlijk niet bij ons verzekerd, toch beroep doen op onze interne wachtdienst die bij noodgevallen 24/24 en 7/7 bereikbaar is en u kan bijstaan met de nodige adviezen.
  • Als u verzekerd bent bij Solvio Verzekeringen,  kan u, ook al wordt uw gebouw niet door ons beheerd, ook genieten van onze ervaring en ons syndicusnetwerk bij de nazorg van uw schade, zoals het opmaken van bestekken en herstellen van de gevolgen. Bovendien geven wij u tips voor de aangifte bij uw verzekeraar en een snelle en efficiënte opvolging van uw dossier.
  • Onze Solutions klusdienst is niet enkel beschikbaar voor de gemene delen van gebouwen, maar ook voor hun bewoners. Voor gebouwen met een onderhoudscontract bij Solutions, gelden er specifieke tarieven en kortingen voor particuliere klussen.
  • Ons uitgebreid team omvat zowel juridische, technische als boekhoudkundige profielen, en deze expertise zetten we graag in voor al onze klanten.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Contacteer ons via het contactformulier.

Met vriendelijke groeten,
Olivier Blockhuys
Algemeen Directeur Solvio Group