Solvio wordt Solvio Group

Solvio wordt Solvio Group

Wist u dat Solvio een naamswijziging onderging? Voortaan bundelen wij onze diensten onder de naam Solvio Group; uw aanspreekpunt als syndicus, verzekeringsmakelaar en technische dienst.

 

Waarvoor staat Solvio Group? 

Solvio Group gelooft erin dat zij, net als iedereen, kan bijdragen aan een beter georganiseerde, efficiënte en duurzame maatschappij. Het is als gevolg van deze mindset dat Solvio Group een voortrekkersrol nastreeft in het stroomlijnen en breed ondersteunen van samenwonen, werken en leven in haar expertise domeinen.

Waarop kunt u beroep doen binnen Solvio Group?

Solvio is een dienstengroep met een specialisatie op 3 domeinen: beheer van onroerend goed (syndicus), makelaar in verzekeringen en we hebben een eigen klusdienst.
Al onze diensten zijn beschikbaar voor zowel gebouwen (VME’s) als hun bewoners, voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij beheren meer dan 5000 appartementen in de provincie Antwerpen, Vlaams Brabant en Brussel, en verzekeren en klussen in alle regio’s

 

• Beheer

 

• Verzekeringen

 

• Solutions

 

 

Wat zijn onze troeven?

  • Synergie

Onze diensten vullen elkaar aan en zorgen voor een synergie die enkel Solvio Group kan bieden. Wij doen in onze dienstverlening beroep op een professioneel netwerk van leveranciers zoals elektriciens, loodgieters, aannemers, energieproducenten of andere deskundigen, die werden onderworpen aan een strikte kwaliteitscontrole op punten zoals vakmanschap, prijs-kwaliteitsverhouding en efficiënte service, ook achteraf.

  • Deskundigheid

Binnen Solvio Group leggen we een duidelijke focus op professionaliteit en deskundigheid. De sterkte van Solvio Group zit in haar aanbod: ons team bestaat uit professionals op alle niveaus, van juristen en verzekeringsmakelaars tot ingenieurs, van boekhouders en klusjesmannen tot communicatiespecialisten. Deze combinatie is uniek.
Bovendien investeren we elke dag in de verbetering van onze diensten, en hechten we daarbij veel belang aan duurzaamheid.

  • Luisterend oor

Transparante communicatie en een klantgerichte service is een must. We behouden een persoonlijke aanpak, en voorzien tegelijk een performant digitaal platform aan om het comfort van onze klanten te verhogen. Via ons syndicus online platform (https://syndicusonline.com/en/login) bent u steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Bovendien bieden we een luisterend oor waar we graag geschikte oplossingen bieden voor problemen.

Olivier Blockhuys,

Algemeen Directeur Solvio Group