Team technische dienst van Solvio Group

Edifix, klusdienst en onderhoud van gebouwen

Ontdek onze preferred partners

Onze partner Edifix is gestructureerd om kleine en middelgrote herstellingen en onderhoudsoplossingen voor gebouwen van particulieren en bedrijven aan te bieden voor zaken zoals onderhoud en nazicht van lichtinstallaties, bijstellen van deuren, leegpompen van kelders, … en dat allemaal in één dienstverlening. Daarmee bespaart u voorrijkosten van verschillende leveranciers, en kan u beroep doen op onze technische bijstand voor de meeste dagelijkse problemen die zich voordoen in gebouwen. Indien een probleem niet binnen ons werkgebied valt, zorgen wij voor een gespecialiseerde vakman ter plaatse.

SyndiClean

Schoonmaak gemeenschappelijke delen

Samen met SyndiClean maken we er onze missie van om wonen en werken in appartementsgebouwen zo aangenaam mogelijk te maken, vanaf de eerste stap die u zet in uw appartementsgebouw. Een frisse geur in een propere inkomhal, en je dag begint of eindigt meteen met een glimlach op je gezicht.

Diensten

Onderhoudsoplossingen voor gebouwen

Afhankelijk van de keuze van de klant gaan wij te werk op afroep of met een onderhoudscontract. Wij bieden daarbij verschillende formules aan. Voordeel van een onderhoudsovereenkomst is dat uw gebouw preventief behandeld en gescreend wordt op meer dan 50 punten, en dat er op gerede tijdstippen een controle gebeurt van deze punten. Dit kan gaan van het periodiek nakijken en vervangen van lampen, tot afstellen van deuren en deurpompen, vervangen van naamplaatjes, leveren en plaatsen van rookmelders tot het aanbieden van een 24/24 stand-by service en onze bijstand ter plaatse binnen de 2 uur na een dringende noodoproep.

Klusdienst voor particulieren

Bent u op zoek naar een klusjesman voor kleinere en middelgrote werkjes, ook daar kan Edifix u mee helpen. Onze mensen hebben ervaring in allerlei disciplines, en wij zorgen voor de juiste man op de juiste plaats.

Projectondersteuning

We ondersteunen zowel intellectueel als met onze mankracht grotere projecten in zowel de voorbereidende als de uitvoeringsfase. Dit wordt per project en op maat bekeken.

foto van Solvio Solutions
foto van Solvio Solutions

Offertedienst na schades

Edifix is gestroomlijnd op snelle interventies. Bij de behandeling van een schadegeval kan dit van belang zijn, niet enkel voor de tijdelijke herstelling van de oorzaak, maar ook voor het indienen van een offerte bij de verzekeraar voor de afhandeling van het dossier. Edifix kan u bijstaan bij het opmaken en indienen van een correcte offerte zodat er sneller aan de herstelling van de gevolgschade kan gestart worden.

Waarom Edifix?

  • Wij verzorgen uw aangifte van A tot Z
  • Wij staan u bij voor opsporingswerken van de oorzaak van een lek, tot het opstellen van de bestekken voor herstelling van de gevolgschade
  • Wij bestuderen hoe de ecologische voetafdruk van gebouwen verminderd kan worden met grondige investeringen en renovaties zoals met ESCO (Energy Service Company) projecten, Clean Technology en Clean Management
  • Wij kunnen onze klanten en hun projecten ook laten begeleiden door onze architecte Sally De Waegeneere, en voorzien per project een offerte op maat

Ontstaan Edifix

Edifix werd opgericht in 2014 door Daan Clerinx en Olivier Blockhuys onder de vorm Edifix bvba en is de technisch pijler van de Solvio Groep. Edifix is ontstaan vanuit de vaststelling dat onze klanten vaak in de kou blijven staan voor een snelle oplossing voor kleinere onderhouds -en herstellingswerken. Solvio wil haar klanten een rechtstreeks aanspreekpunt bieden voor de meeste van de dagelijkse technische hindernissen die opduiken in gebouwen.

Daarbij zijn Daan en Olivier ervan overtuigd dat de toekomst nog heel wat uitdagingen telt in energiebesparende maatregelen, en willen zij maximaal kennis en knowhow opdoen over de ontwikkelingen in deze sector, om daaruit tools te ontwikkelen die aangeboden kunnen worden aan onze klanten, zoals met het Transparanse en het Reenovate project. De slogan ‘Smart Living Together’ sluit hierbij aan.

Ontdek onze preferred partners