Beste Bezoeker,

 

Welkom op de vernieuwde website van Solvio. Op deze website kan u uitgebreid informatie terugvinden over de diensten die wij aanbieden, zoals Beheer, Verzekeringen en andere Solutions.

Er zijn enkele nieuwe zaken die de aandacht verdienen:

Voor onze Solvio Beheersklanten hebben wij de online toepassing helemaal vernieuwd. Naast informatie opvragen over het gebouw, haar eigenaars, relevante offertes, afrekeningen etc. zal u interactief meldingen kunnen doorgeven aan de syndicus, met een status update over uw melding die u live kan opvolgen.

Als u interesse hebt in Verzekeringen, kan u vrijblijvend online een offerte aanvragen voor producten als een brandverzekering, rechtsbijstand of hospitalisatieverzekering. Daarnaast zijn vanaf nu ook de algemene voorwaarden van alle polissen en de AssurMIFID gedragsregels op de site raad te plegen.

Ons dienstenaanbod werd dankzij de oprichting van onze pijler Solutions uitgebreid met een interne technische dienst die kleinere onderhouds -en herstellingswerken, op afroep of met een onderhoudsabonnement op maat van de klant of het gebouw, kan uitvoeren. Zo kunnen we sneller en efficiƫnter inspelen op de vragen van onze klanten.

U kan natuurlijk ook gerust bij ons langskomen of een afspraak maken om uw vragen persoonlijk te bespreken, en onze diensten te leren kennen. Ons professioneel team staat voor u klaar.

Tenslotte zetten we de projecten Transparense en ReEnovate in de kijker, waarin Solvio een voortrekkersrol speelt in de sector op vlak van energiebesparende initiatieven in gebouwen en mede-eigendommen en nieuwe vormen van financieringen voor dergelijke investeringen. Lees ook onze tips & tricks na die u nu al in uw eigen woning kan toepassen.

Solvio heeft een visie en een missie: ook in de toekomst zal Solvio blijven investeren in efficiƫnte dienstverlening en een duurzamere maatschappij.

Wij wensen u alvast prettige zomermaanden.

HT OB

Olivier Blockhuys

CEO Solvio

 

 

 

Welkom op de vernieuwde website van Solvio
Facebooklinkedin